KT Praha

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









SF SK Kotlářka EN Praha – KT Praha 4:2

Míla Fuček

2017-09-29

Extraliga

Přečteno: 1516

Komentářů: 0


KT Praha dnes podlehlo Kotlářce 2:4. Klíčový byl zřejmě zápas, v kterém Kaucký porazil Pavelku.


SF SK Kotlářka EN Praha – KT Praha 4:2

Málek – Pavelka 0:3(-1,-3,-3), Kaucký – Havlík 3:0(4,7,9), Kučera – Panský 3:0(8,7,10), Kaucký – Pavelka 3:0(3,6,3), Málek – Panský 1:3(6,-4,-6,-6), Kučera – Havlík 3:0(5,4,10)

Body domácích: Kaucký 2, Kučera 2, Málek 0

Body hostů: Pavelka 1, Panský 1, Havlík 0

 

Pavelka zahájil první zápas velkolepě a Málka doslova smetl a nepouštěl jej prakticky ani do hry. Obdobně nastoupil v prvním setu druhého zápasu Kaucký na Havlíka. Havlík hru srovnal až od druhého setu, ale v druhém i třetím setu Kauckému podlehl. Bylo srovnáno na 1:1. Panský předvedl statečný boj s obranářem Kučerou, který jej ale přehrával rychlostí a perfektním výpadovým útokem. Kotlářka šla do vedení 2:1.

 

Očekávala se, že vyrovná Pavelka. Jenže Kaucký nastoupil do zápasu velkolepě a v prvním setu Pavelku výrazně přehrál. V druhém setu to vypadalo, že Pavelka srovná hru, ale koncovka setu byla zcela v režii Kauckého. Obdobně v třetím setu měl Kaucký výraznou drtivou převahu a Pavelka nenašel, co proti němu hrát. Kotlářka zvýšila vedení na 3:1.

 

Panský splnil roli favorita v dalším zápasu proti Málkovi. V prvním setu měl navrch Málek, který šel do vedení. V druhém setu na něj vytáhl Panský své zkušenosti a chytrou hrou jej přehrál a srovnal na 1:1. I v dalších setech měl Panský navrch, i když se už bojovalo. Zkušenost Panského nakonec slavila úspěch, Panský vyhrál 3:1 a bylo sníženo na 3:2.

 

V nelehké pozici nastupoval Havlík proti Kučerovi. V prvních dvou setech měl Kučera navrch, Havlík proti němu nenecházel hru, zejména když Kučera občas nečekaně a úspěšně zaútočil. Havlík se chytl až v třetím setu, kdy sehrál s Kučerou vyrovnanou parti, ale podlehl v koncovce.

 

Za týden 6. 10. hostí KT Praha doma v odloženém utkání 1. kola tým TTC Ostrava 2016 a o týden později 13. 10. tým TJ Ostrava KST A.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.