KT Praha

Dnes je pátek 29.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









HB Ostrov se stal mistrem ČR

KT Praha – HB Ostrov 1:3

Olejník – Prokopcov 3:2(-7,-8,9,4,3), Pavelka – Tregler 0:3(-5,-8,-3), Koblížek – Obešlo 2:3(8,2,-8,-7,-3), Olejník – Tregler 2:3(9,-10,9,-6,-8)

Body domácích: Olejník 1, Pavelka 0, Koblížek 0

Boda hostů: Tregler 2, Obešlo 1, Prokopcov 0

Hráno: Praha 14. 5. 2021

 

V úvodním zápase začal lépe Prokopcov, který první i druhý set vyhrál poměrně těsně a ujal se vedení 2:0. V třetím setu došlo k velkému boji a set pro sebe vybojoval v koncovce Olejník a snížil na 1:2. V čtvrtém seto Olejník svoji převahu vystupňoval, lehce set vyhrál na srovnal na 2:2. Jednoznačnou záležitostí pro Olejníka byl i pátý set a Olejník tak dokončil obrat výsledku, vyhrál 3:2 a domácí KT Praha vedlo 1:0.

 

Druhý zápas se vyvíjel podle papírových předpokladů. Poměrně lehce v něm vyhrál Tregler nad Pavelkou a bylo to 1:1.

 

Klíčový a velmi dramatický byl zápas trojek. V něm Koblížek po velkém boji vyhrál těsně první set a ujal se vedení 1:0. Koblížek vystupňoval tlak v druhém setu a skvělou hrou Obešla prakticky rozstřílel a vedl 2:0. Od třetího setu Obešlo srovnal hru, hrál aktivně a po boji Koblížka přehrál a srovnal na 1:2. Od čtvrtého setu začal Koblížek pomalu odcházet psychicky a méně si věřil. V ještě vyrovnaném setu prohrál a bylo srovnáno na 2:2. Rozhodující pátý set byl už potom v režii Obešla, který dokončil obrat nepříznivého stavu, vyhrál 3:2 a poslal hosty do vedení 2:1.

 

V čtvrtém zápasu čekal Olejníka těžký úkol v podobě zápasu s Treglerem, který jej v pátek hladce porazil 3:0. Dnes začal Olejník lépe a po velkém boji vyhrál v koncovce první set a ujal se vedení 1:0. V dramatické prodloužené koncovce druhého setu ale Tregler vyrovnal na 1:1. Boj pokračoval dramatickým třetím setem, který v koncovce vyhrál opět Olejník a šel do vedení 2:1. V čtvrtém setu ale Tregler přitvrdil hru a opět srovnal a bylo to 2:2. Oba hráči šli do dramatického rozhodujícího setu, který vyhrál Tregler těsně 11:8, čímž zápas vyhrál 3:2, vybojoval vítězný bod utkání na 3:1 pro HB Ostrov a pro HB Ostrov titul mistra ČR.

 

Je dobojováno. Mistry ČR se stávají hráči HB Ostrov, kteří letošní sezónu vyhráli bez porážky. Velmi pěkné druhé místo vybojoval tým KT Praha. O třetí místo se potom dělí týmy TTC Enfireex Ostrava a SKST Cheb.

Osmrtnicama ba



Přidání komentáře k článku HB Ostrov se stal mistrem ČR



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.