KT Praha

Dnes je čtvrtek 28.03.2024



Petr Barcal - realitní makléř









SKST Liberec – KT Praha 3:0

SKST Liberec – KT Praha 3:0

Shouman – Koblížek 1:3(-8,10,15,8), Seibert – Olejník3:0 (9,7,10), Blinka – Panský 3:0(5,13,3)

Body domácích: Shouman 1, Sibert 1, Blinka 1

Hosté: nikdo

Hráno: Liberec 28. 1. 2022

 

Koblížek začal se Shoumanem aktivně, v prvním setu byl lepší a zaslouženě se ujal vedení. Potom ale měl smůlu, v druhém vyrovnaném setu prohrál v koncovce a bylo to 1:1. Největší bitvou byl třetí set, který vyhrál Shouman po několikanásobném prodloužení a šel do vedení 2:1. V čtvrtém setu viděli diváci velký boj, Shouman šel do koncovky s onepatrným náskokem a ten proměnil ve vitězství v setu i celém zápasu a poslal Liberec do vedení 1:0.

 

Seibert začal s Olejníkem lépe a vypracoval si v prvním setu velký náskok, který nakonec dokázal Olejník stáhnout, ale set neobrátil a těsně pohrál. Obdobně v druhém seti začal Seibert aktivněji a šel do vedení. Olejním jeho nástup zachytil dříve, než v prvním setu. Seibert si ale mírné vedení udržoval a vyhrál i druhý set. I v třetím setu začal lépe Seibert a Olejník si za stavu 0:4 vzal time out. Neměl ale štěstí a time out mi nepomohl, protože Seibert získal díky „prasátku“ pátý bod. Až potm teprv vybojoval Olejník první bod na 1:5. Olejník sice odvrátil asi šest mečbolů na 10:10, ale vzápětí prohrál 10:12, Seibert zápas vyhrál 3:0 a Liberec šel do vedení 2:0.

 

Jako trojka proti Blinkovi v této sezóně nastoupil poprvé Panský. Panský toho moc nenahrál, za předchozí dvě sezóny odehrál pouze 8 zápasů. Ale od prosince 2018, kdy porazil Radka Košťála, nevyhrál. Panský sice začal výborně, ale na o dvě generace mladšího Blinku nestačil rychlostí a první set nakonec prohrál poměrně rychle. V druhém setu se Panský nsžil zkušeností eliminovat Blinkovbu rychlost, což se sice částečně dařilo, ale nakonec stejně podlehl v několikrát prodlužované koncovce a Blinka vedl 2:0. Začátek třetího setu Panskému utekl díky několika chybám při příjmu podáníní, Blinka set zcela ovládl a dotáhl zápas do vítězného konce 3:0 a tím přidal i třetí vítězný bod Liberce.

 

KT Praha v tomto utkání chyběl Tomáš Pavelka. S ním by to byla pravděpodobně hodně vyrovnaná bitva.

 

V příštím kole uvidíme KT Praha doma 4. 2. 2022 od 18 hodin proti TJ Ostrava KST. Ostrava je v tabulce šestá, ale má k dobru rozehtrané utkání s SKST Cheb (zatím 1:1). KT Praha na osmém místě bude hrájit, aby se udržela na pozici zaručující play off. S devátým Hradcem Králové se o osmou příčku utká 25. 2. 2022 v domácím prodtředí.



Přidání komentáře k článku SKST Liberec – KT Praha 3:0



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.