KT Praha

Dnes je pátek 19.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha na Karlštejně

Na letošním tradičním tenisovém turnaji pořádaným KT Praha pro své hráče a příznivce se sešlo bezmála 20 účastníků, z nichž tenis hrálo deset. Sraz byl na kurtech na Karlštejně nezi dvanáctou a třináctou hodinou. Počasí bylo chladnější, mírně mrholilo, což bylo na tenis ideální. Ti, kdo nehráli, se museli trochu přiobléct.

 

Jindřich Panský a Tomáš Havlík

Jindřich Panský

Vybráno bylo pět nejlepších tenistů a ostatní k nim byli dolosováni. Jindra Panský hrál s Tomášem Havlíkem a vybojovali bronzovou příčku, když porazili Milana Orlowskeho a Pavla Špačka a potom ještě Rudu Krajče hrajícího s Ivanem Hlaváčkem. Turnaj vyhráli Petr Javůrek a Václav Hejda.

 

Petr Javůrek a Václav Hejda

Jindřich Panský a Tomáš Havlík

Před turnajem byl k dispozici guláš s chlebem, který byl na oběd. Dále bylo k dispozici kafe a voda nebo pivo či limonády z vedlejší restaurace. Po dohrání turnaje, který se hrál na jeden set do šestého bodu, si ještě zahráli čtyřhru Jindra Panský s Milanem Orlowským proti Mirku Bergerovi a Václavu Hejdovi.

Milan Orlowski a Pavel Špaček

Petr Javůrek a Václav Hejda - vítězové

 

Kolem osmácté hodiny jsme se přesunuli na hotel Koruna, kde byl k večeři tataráček s topinkami. Během tohoto posezení na zahrádce došlo i k focení hráčů KT Praha pro extraligový bulletin. Hledali jsme místo, kde to bude nejlepší. Mít v pozadí Karlštejn bylo docela komplikované a tak jsem udělal několik fotek proti zeleni, potom další fotky proti sudu a nakonec i proti sudu s výhledem na Karlštejn.

 

KT Praha

Pár účastníků mělo ještě hlad, a protože kuchyně zde byla v provozu jenom do 21 hodin, šli na polévku do nedaleké jiné restaurace. Tam odešel nejdříve Petr Javůrek se svojí přítelkyní (manažérkou) a následně i Karel Truhlář. Někteří lidé odjeli domů, jiné šli kolem 21 hodin spát. A další skupina se přesunula na pokoj, kde jsme sledovali druhý poločas fotbalu Anglie - Rusko.

 

KT Praha

Po skončení fotbalu se většina lidí z této skupinky přesunula za ostatními do druhé restaurace, kde si někteří dali také polévku, další pak pivo a oříšky. Zde jsme seděli ještě nejméně hodinu. Povídalo se o všem možným, včetně o známých hráčích stolního tenisu jako bratrech Vladimíru a Miroslavu Brodových, Ivanu Rakovi, Pavlu Krošlákovi, Milanu Grmanovi, Jiřímu Javůrkovi, Josefu Dvořáčkovi, Josefu Braunovi ale i Richardu Výborném.

 

Řeč přišla i na současné mladé naděje Tomáše Polanského, Davida Reitspiese, Jana Valentu a jeho trenéra Josefa Plachého, Tomáše Koldase a Vojtěcha Rozínka. Bylo to velmi zajímavé povídání, při kterém čas rychle utíkal.

 

Krátce po jedné hodině jsme vyrazili na hotel, zůstal zde ještě pouze Petr Javůrek s pár vytrvalci.

 

V neděli ráno jsme se na snídani sešli po osmé hodině a krátce po deváté jsme vyráželi na cestu domů. Po loučení jsme se rozjeli každý jiným směrem k domovům.

 

Více fotografií najdete na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=328&strana=1.



Přidání komentáře k článku KT Praha na Karlštejně



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.