KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









Velkolepé vítězství nad Elizzou

Míla Fuček

2018-03-16

Extraliga

Přečteno: 1956

Komentářů: 0


Skvělý výkon dnes podali hráči KT Praha, když porazili Elizzu Praha rychle a nekompromisně 4:0 a ztratili pouhé tři sety.


KT Praha – TTC Elizza Praha 4:0

Pavelka – Laboutka 3:0(4,6,7), Havlík – Hrnčiřík 3:0(9,8,10), Panský – Kalužný 3:2(8,-5,-10,4,5), Havlík – Laboutka 3:1(9,8,-6,7)

Body domácích: Havlík 2, Pavelka 1, Panský 1

Body hostů: nikdo

Hráno: Vršovice 16. 3. 2018 od 18.00 hodin

 

První bid KT Praha se očekával, protože Pavelka byl nad Laboutkou favoritem. V druhém zápasu byly soupeři přibližně vyrovnaní, podle úspěšnosti byl papírově mírným favoritenm Hrnčiřík. Havlík ale předvedl skvělý výkon, nedal mu nejmenší nšanci a porazil jej bez ztráty setu.

 

Nejtěžší roli měl Jindra Panský, který hrál s jedničkou Elizzy Samuelem Kalužným. Když se na utkání přišla podívat Ilona Voštová – Uhlíková – Motlíková, Jindra slíbil, že dnes bude hrát skvěle, když má publikum. A svůlj slib dodržel. Proti rychlému Kalužnému předvedl výborný výkon a po prvním setu vedl. Následoval nástup Kalužného, který srovnal na 1:1. V třetím setu měl Panský smůlu v koncovce a prohrál. Pak ale v následujících setech zabral a přestože lehce kulhal, zápas dovedl do rychlého vítězného konce. Teď už nebylo pochyb, že KT Praha vyhraje. Poklud by to náhodou nezvládl ukončit Havlík, v záloze by byl potom Pavelka. Ten se ale už ke slovu nedostal, protože Havlík hrál skvěle. Oba soupeři jsoe dle úspěšnosti těsně u sebe s rozdílem pouhých 2%. Havlkík byl důraznější, zvládal koncovky a vedl 2:0. Laboutka potom sice snížil, ale ve čvrtém setu dovedl Havlík zápas i celé utkání do víiězného konce.

 

V příštím 21. kole má KT Praha volno a v posledním 22. kole hraje doma s El Niněm. Pozor, původní termín je změněn a hraje se v neděli od 15 hodin.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.