KT Praha

Dnes je sobota 20.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









KT Praha – TTC Ostrava 2016 3:0

Míla Fuček

2021-12-03

Extraliga

Přečteno: 755

Komentářů: 0


KT Praha přehrálo za devadesát minut tým TTC Ostrava 2016, který přijel ve slabším složení. I když výsledek vypadá na jednoznačný průběh, s výjimkou poslední dvouhry to až tak jednoznačné nebylo.


KT Praha – TTC Ostrava 2016 3:0

Olejník – Korbel 3:0(7,12,9), Pavelka – Kleprlík 3:2(5,-5,-5,4,8), Koblížek – Moravec 3:0(4,6,4)

Body domácích: Olejník 1, Pavelka 1, Koblížek 1

Body hostů: nikdo

Hráno: Herna Loko Vršovice 3. 12. 2021 od 18.00 hodin

 

Petr Korbel sice podlehl Martinovi Olejníkovi ve třech setech, ale rozhodně neprodal svoji kůži lacino. Oba hráči jsou ze stejné generace, Korbel je o pouhý rok starší a v těchto dnech oslavil padesátiny. Všechny tři sety se rozhodovaly v koncovkách a opravdu bylo na co koukat.

 

V druhém duelu se utkali Jakub Kleprlík a Tomáš Pavelka. Lépe začal Pavelka, který hrál aktivněji a poměrně rychle vyhrál první set a ujal se vedení. Od druhého setu se ale role obrátily, aktivnější byl Kleprlík, Pavelka nemohl najít recept na jeho hru a bylo to brzo 1:1. Obdobný průběh měl i třetí set, Kleprlík byl důraznější, Pavelkovi se nedařilo a Kleprlík vedl brzo 2:1. V čtvrtém setu měl převahu opět Pavelka, poměrně snadno set vyhrál a srovnal na 2:2. Nejvyrovnanější byl pátý rozhodující set, kde měl Pavelka mírnou převhu a udržoval si mírný náskok, který nakonec zúročil ve vítězství 3:2 a druhý bod pro KT Praha.

 

Proti Martinovi Koblížkovi v třetím zápase nastoupil Borek Moravec, který hrál extraligu poprvé a je hráčem 1. ligy s bilancí 2:26 a celkovým pořadím šestého hráče prvoligové soupisky. Koblížek byl tedy jednoznačným favoritem, což potvrdil. I když na začátku všech tří setů vždy prohrával, pokaždé do poloviny stav vyrovnal a potom měl jednoznačnou převahu. Stačilo, aby hrál na jistotu a body mu naskakovaly, protože Moravec dělal poměrně dost chyb hlavně z technicky zahraných míčků.

 

Koblížek pečetil svým vítězství celkové vítězství KT Praha 3:0, který vyneslo KT Praha na 6. příčku tabulky těsně před TJ Ostrava KST, s kterým mají stejný počet 17 bodů. Dva body před KT Praha je SKST Havířov a dva body za nimi je SKST Liberec.

 

Tímto utkáním je extraliga ve své polovině základní části a pokračovat bude po Novém roce. To bude hned 7. ledna 2022 hostit KT Praha tým Havířova.

jastuci madraci horoscope umrli vicevi horoskop knjige lektire jastuci


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.