KT Praha

Dnes je úterý 23.04.2024



Petr Barcal - realitní makléř









Spouštíme zkušební provoz

Míla Fuček

2015-10-24

Informace

Přečteno: 2506

Komentářů: 1


Dnešním denem spouštím zkušební provoz fanouškosvské stránky KT Praha. Základní funkce plánované pro 1. etapu jsou již hotové.


Fanouškovská stránka KT Praha je ve svém testovacím provozu. Plně funkční je její magazín, na němž si můžete přihlásit odběr novinek a budou vám na email chodit odkazy na nové články.

 

Dnes bylo doděláno i diskusní fórum. Připadá-li vám, že tam nějaké téma chybí, navrhněte nám ho.

 

Dále je v provozu fotogalerie, v které jsou zatím odkazy na eAlbum, kde jsou fotografie z předloňské a sezóny z utkání, na kterých jsem byl. Většina jich je z domácího prostředí, ale najdete tam i fotografie z Elizzy.

 

V provozu je i stránka s odkazy. Na ní jsou odkazy na stránky bezprostředně související, ale plánujeme sem zařazovat i odkazy na stránky, které umístí odkaz k nám – tzv. výměna odkazů.

 

Během několika dní zkušebního provozu zjistíme, zda na stránce nejsou chyby a následně přejdeme do plného ostrého provozu.

 

Do budoucna jistě udělám ještě nějaké vylepšení a nějaké funkce navíc, ale zatím nemám konkrétní představu. Nevylučuji např. vnitřní sekci pod registrací a následným přihlášením. To vše je nyní otevřená záležitost.

 

Uvítám i spolupráci, pokud někdo napíše nějaký zajímavý článek a pošle mi jej na email fucek(zavináč)ktpraha.cz, rád jej uveřejním. Kratší dojmy můžete dávat sami do diskusního fóra. Případně můžete poslat i odkazy na další fotogalerie s hráči KT Praha.

Stránka je už propojena i s facebookem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor

Bez nadpisu

04.01.17 14.33

Václav Peterka

Číst komentáře



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.